Home Bouwtypes

Bouwtypes

Op zoek naar een snelle, flexibele en duurzame bouwoplossing?

De Meeuw is gespecialiseerd in modulair bouwen en levert een breed scala aan oplossingen voor verschillende markten: zorg, onderwijs, overheid, bedrijfsleven en wonen. Dit laatste doen we onder woonlabel De Meeuw Nezzt. Van de verhuur van snelle tijdelijke noodvoorzieningen tot de lease of verkoop van semi-permanente oplossingen voor circa 20 jaar, wij staan voor u klaar.

Arbeidsmigranten 01
Fast & Flex
Heeft u op zeer korte termijn huisvesting nodig? Voor een paar weken, enkele maanden of meer dan...
Meer informatie
Fast & Flex
Heeft u op zeer korte termijn huisvesting nodig? Voor een paar weken, enkele maanden of meer dan een jaar? Wij leveren én plaatsen snel en direct uit voorraad. modulair door stapelbare componentensnel uit voorraad leverbaarfunctioneel met maximale ruimtebetaalbaar en comform de standaardeisen van de bouw.
Meer informatie
Leersum 2
Comfort & Tech
Functioneel en hoogwaardig: oplossing slaat brug tussen tijdelijke en permanente gebouwen. Uw voordelen modulair door stapelbare componentensnel...
Meer informatie
Comfort & Tech
Functioneel en hoogwaardig: oplossing slaat brug tussen tijdelijke en permanente gebouwen. Uw voordelen modulair door stapelbare componentensnel leverbaarcomfort dankzij koeling, luifels en zonweringverzorgde uitstraling met diverse vloer- en gevelafwerkingen.
Meer informatie
Het Octaaf 3
Deluxe & Complete
Snelle, flexibele en permanente bouw-oplossing. Deze modules voldoen aan alle moderne eisen en zijn qua look en...
Meer informatie
Deluxe & Complete
Snelle, flexibele en permanente bouw-oplossing. Deze modules voldoen aan alle moderne eisen en zijn qua look en comfort niet te onderscheiden van traditionele gebouwen. Uw voordelen comfort van een volwaardig gebouw, tot in de details afgewerktflexibel dankzij aanpasbaarheid aan veranderende behoeftenpersonaliseerbaar van A tot Zsnel leverbaar.
Meer informatie