Meer

Tijdelijke winkelruimte

Op zoek naar een tijdelijke winkelruimte omdat je gaat verbouwen? Of misschien zoek je dringend vervangende winkelruimte na brand of waterschade? DEMEEUW kan razendsnel een winkel plaatsen, zodat je je winkel weer zo snel mogelijk kunt openen voor klanten.

 

Prettige tijdelijke winkelruimte voor JE klanten

Voor de tijdelijke winkelruimte werken wij met flexibele bouwsystemen die niet alleen snel staan (en ook weer snel te demonteren zijn), maar bovenal je klanten een fijne winkelruimte bieden. DEMEEUW besteedt veel aandacht aan het comfort en de uitstraling van de tijdelijke winkelruimte.

De beste oplossing voor je persoonlijke situatie

Voor je tijdelijke winkelruimte maakt DEMEEUW gebruik van verschillende bouwsystemen. Graag adviseren wij je over de beste oplossing in de situatie. Daarbij houden we rekening met de gebruiksduur - en functie van de winkelruimte in combinatie met je specifieke wensen en eisen. Bekijk onze referenties voor een idee van de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op.

vraag een offerte aan

Een ogenblik geduld a.u.b.

Meer informatie over tijdelijke winkelruimte?

Neem contact op met één van onze specialisten. Zij staan voor je klaar.

DEMEEUW maakt onder andere ruimte voor:

 Contact
 Blijf op de hoogte
Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van DEMEEUW. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.

+31 (0)499 572 024

Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
 
Bedankt. We zullen je vanaf nu op de hoogte houden.