Meer

Niets zo dynamisch als het bedrijfsleven. Capaciteiten veranderen, markten veranderen, klanten vragen om een andere aanpak. Dan is het handig als het bedrijf net zo gemakkelijk en flexibel mee kan veranderen. Een nieuwe kantoorruimte, extra verdieping of misschien wel een klein beetje inkrimpen. Dat behoort allemaal tot de ongekende mogelijkheden van DEMEEUW

RUIMTE VOOR DE TOEKOMST

De voortgang van werkprocessen krijgt altijd voorrang. Zowel voor een tijdelijke als permanente uitbreiding van het kantoorgebouw zijn comfort, functionaliteit en akoestiek belangrijke uitgangspunten. DEMEEUW maakt ruimte voor het moderne bedrijfsleven met alle eisen en wensen die daarbij horen. Van ontwerp tot exploitatie en onderhoud. Flexibele ruimtes die, of het nu gaat om een uitbreiding van een kantoorgebouw of een tijdelijke winkel, altijd passen bij jouw wensen.

MEER DAN EEN WERKPLEK

Onze architecten vertalen functionele wensen naar hoogwaardige en creatieve oplossingen. Hiermee biedt De DEMEEUW huisvesting op maat met een eigen identiteit. Van eenvoudige uitbreiding tot complete nieuwbouw, kleinschalig of omvangrijk. 

DEMEEUW maakt onder andere ruimte voor:

 Contact
 Blijf op de hoogte
Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van DEMEEUW. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.

+31 (0)499 572 024

Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
 
Bedankt. We zullen je vanaf nu op de hoogte houden.