Bouwkeet

Bouwkeet

U zoekt een tijdelijke huisvestingsvoorziening voor uw bouwpersoneel? Met een bouwkeet van De Meeuw beschikt u over een robuuste, praktische oplossing die hufterproof is. Meestal doet een bouwkeet dienst als ruimte voor pauzes, vergaderingen en kantoor, maar u kunt de unit ook laten inrichten met was- en kleedruimten of gebruiken als opslagfaciliteit. Wilt u verschillende gebruiksfuncties combineren? Geen probleem. De Meeuw creëert úw oplossing!

Bouwkeet op maat!

De Meeuw biedt passende huisvesting. Met onze standaard, in grootte aanpasbare, oplossingen beschikt u snel over een bouwkeet op maat. Indien nodig maken we daarbij optimaal gebruik van de schakel- en stapelbare mogelijkheden van onze eenheden. Onze verhuurunits zijn jong, van hoge kwaliteit en goed geïsoleerd. Standaard zijn al onze units uitgevoerd met verwarming, verlichting, wandcontactdozen en invoermogelijkheden voor computer- en internetverbinding. Optioneel kiest u voor meer luxe zoals bijvoorbeeld een volledig met meubilair ingerichte bouwkeet.

De beste oplossing

Voor uw bouwkeet maakt De Meeuw gebruik van verschillende bouwsystemen. U kiest voor de Unikom of Flexicom. Graag adviseren wij u over de beste oplossing in uw situatie. Daarbij houden we rekening met de gebruiksduur- en functie in combinatie met uw specifieke wensen en eisen. We nemen u de zorg voor transport, montage, onderhoud en demontage  volledig uit handen. Dat maakt De Meeuw tot een full-service dienstverlener in verhuur van tijdelijke huisvesting.

Direct offerte aanvragen...

  1. Personalia
  2. Offerte-details